söndag 11 december 2011

Adventstid

Tredje advent...

Som vanligt är det svårt att förstå att tiden går så fort, men kanske är det så att när tiden liksom blir mätbar så inser vi att den finns - eller? Tiden rör sig ju runt oss och inom oss, med oss hela tiden men när livet bara flyter på och vi (sällan men ibland) bara ÄR så lägger vi inte märke till den. Däremot när tiden blir mätbar som... Oj, vad fort denna vecka gått det är redan fredag - igen! Eller... Oj, är det verkligen jul snart - vi som nyss solade och badade på stranden.. ja, ni fattar.

Här är det förberedelser inför lucia som gäller just nu. En har ju firat sitt redan och den andra ska vara stjärngosse på tisdag. Ska bli så härligt att få vara med! De andra två har inget i år tyvärr, men kommer nog igen nästa år hoppas jag. Det är roligt att se dessa luciatåg med de små eller större barnen och höra alla sånger på deras eget vis.

Själv försöker jag bara inse min egen begränsning och inte gå i spinn över allt som ska göras. Lättare sagt än gjort men eftersom dygnet är begränsat så är även jag det. Skönt på sätt och vis. Stress är ett no, no om magen och livet ska funka.

Skönt iallafall att vi fått SNÖ!! De små hade skidpremiär igår, pulkor och bobar åktes och vi hade SÅ himla kul. Har en liten backe bakom stallet som använts flitigt när vi har snö. Det är ett kort fall utför men fart får man... och sedan ett hyfsat snabbt stopp då man åker rätt in i dyngstacken.. fniss. Tur att även dyngstacken snöar över på vintern.

Måste ladda ur kameran till på tisdag. Fattas kort här på bloggen också... skärpning!

Nu ska här strykas lusselinne!  Ha det gott! / Ann-Mari

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar